Maalaismaisemia, 21.9.2016


img_7152

Toimittajana Warbases

img_7153

Kaksi kanaa, ei silmiä!

Tällaiset kaksi rakennusta valmistuivat eilen. Molemmat ovat Warbasesilta, kanakoppi ja jonkun sortin lato. Kanakopin seurana tuli pari pientä kanaa. Kanakopille ei tullut alustaa, sen olisi kyllä varmaan tarvinnut, koska nuo tikapuut eivät mitenkään kovin hyvin varmaan pysy paikoillaan.

Latoon tein pahvista vähän näyttävämmän katon, kanakopin mukana tuli tekstuuriarkit, joilla sai mukavasti vähän eloa kattoon. Ei välttämättä näy kuvissa kovin hyvin tosin.

Kanakoppi on lähinnä Reiklandin värien mukaan maalattu, lato taas tuolla tutulla punavalkoteemalla. Molemmat siis sopivat aiemmin maalattujen rakennusten sekä joukkojen värimaailmaan tavalla tai toisella.

Kanat ajattelin ensin liimata kiinteästi kanakoppiin, mutta eiväthän ne noilla alustoilla siihen mitenkään mahtuneet. Lisäksi tuo alusta olisi näyttänyt hölmöltä tikapuilla. Näiden maalaaminen alkoi jo pieni ikuisuus sitten, eli joskus keväällä, mutta nyt sain lopulta valmiiksi. Maalailin näitä pikkuhiljaa figujen maalaamisen ohessa, mutta oletin silti saavani nämä nopeammin valmiiksi. Niin käy muuten aika usein…

IMG_7036

Warbases Chicken Coop

Tässä muutama aiemmin julkaisematon(?) kuva rakennusvaiheista. Ei mitään hääppöisiä kuvia, mutta jotain nyt kuitenkin. Tuossa kanakoppikuvassa näkyy muuten se tekstuurikin nyt mukavasti.

Pohjalla sitten vielä pari kuvaa valmiista rakennuksista.

Todettakoon lisäksi, että olen saanut vähän figujakin kaupaksi, joten laskurikin näyttää aavistuksen mukavampia lukemia. 🙂

IMG_7007

Warbases Shed

IMG_7035

img_7150 img_7154

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s