Toinen 0-1 -tappio, 5.10.2016


Kauden toisessakin ottelussa New Orc Rangers sai vastaansa viherhipiäisiä matelijoita. Sotek’s Skitterers lähti pienenä altavastaajana, varsinkin kun pelaajia oli sivussa. Pari juomasponsorityttöä ja maaginen esine tasoitti tilanteen kuitenkin sopivasti. Katsojamääräkin jakautui nätisti tasan, molempia puoli kannatti noin 11 000 kannattajaa. Keli oli tuttuun tapaan mukava, ja Rangers pääsi valitsemaan aloituksen.

Onnettaret hymyilivät, kun pallon kaartaessa ilmassa örkit hakeutuivat parempiin lyömisasemiin. Pallo kaartoi lähelle keskiviivaa, joten vikkelää vastustajaa varten oli puolustusta rakennettava nopeasti. Kun samaan aikaan haluttiin lyödä, niin hämmennystähän siitä seurasi eikä oikein mikään onnistunut. Tai no, pallo toki saatiin ylös, mutta lyönnit olivat kovin pehmeitä kovia sauruksia vastaan. Nopeasti siinä kärrättiinkin jo ensimmäistä örkkiä kentän laidalle toipumaan. Ja kun ei lyönnit purreet, niin eipä se puolustuskaan pitänyt, vaan liskomiehet ottivat pallon käsiinsä. Ilkeämielinen pikkulisko kävi vielä potkaisemassa maassa makaavaa Reaghoria, isku tainnutti hänet uudestaan, mutta tuomari heitti pikkuliskon pihalle. Heti kohta perään Twou Small tyrmäsi yhden sauruksista, mutta joutui itsekin huilaamaan loppupelin. Vajaamiehinen Rangers pyrki puolustamaan sen minkä voi, mutta palloa tuotiin vääjäämättä kohti maalia. Ja sitten liskot jo tekivätkin sen 0-1 -maalin. Puoliaikaa ei ollut kovin paljoa jäljellä, mutta jotain päätettiin kuitenkin vielä yrittää. Fanit olivat örkkien puolella, tästä valmentajakin sai lisää virtaa, kun oli jo koko ensimmäisen puoliajan huutanut kurkku käheänä. Sen enempää ei kuitenkaan saatu aikaiseksi kuin Thr Farballin hienohko lyhyt pallonheitto.

fs

Toisen jakson alku

fsa

Tilaisuus koitti ja iskettiin kiinni, pallo pikkuliskolla vasemmalla

Toiselle jaksolle lähdettiin puolustuasemista hakemaan tasoitusta. Pallo potkaisiin komeasti korkeana ilmaan ja yksi pikkuliskoista ehtikin alle, muttei kuitenkaan saanut sitä kiinni. Saurukset puolestaan teilasivat lisää tilaa tönimällä örkkejä sivummalle, nurmen pintaan tai kentän laidalle toipumaan. Örkit jäivät hieman epäörkkimäisesti kyttäilemään sopivaa iskun paikkaa, saurukset kuitenkin olivat melko kovia vastuksia. Sellainen koittikin melko nopeasti, pikkuliskojen väistelyt eivät onnistuneet, iso Kroxigor saatiin nurmeen ja muutenkin taklauspeli alkoi toimia. Unpret Bolt pääsi jo pallonkantajan viereenkin. Liskot jäivät alakynteen, kun sauruksia alkoi putoilla. Vasempaan laitaan saatiin raivattua aukko ja pallo pomppi Lobb Longwayn hyppysiin. Hän siirtyi keskemmälle päästäkseen väljemmille vesille ja onnistuikin pitämään palloa niin pitkään, että pääsi yrittämään lyhyttä heittoa Unpretille, jolla oli tyhjä laita ja puolivalmis häkki edessään. Syöttölinjalta raivattiin vielä yksi pikkulisko pois ja tasoitusmaali roikkui ilmassa. Harmillisesti ilmatilaa hallitsi kuitenkin järkälemäinen Krogixor, jonka yli palloa ei saatu heitettyä. Peli kääntyi täysin, läpi rynnänneet örkit olivat ulkona pelistä ja väkivahva Kroxigor lyllersi kohti maalia pikkuliskot vanavedessään.

Kroxigor pääsi jo aivan maaliviivan tuntumaan, kun Unpret juoksi hänet kiinni parin väistön siivittämänä. Möhkäle pysyi alivoimataklauksen pystyssä, mutta taidokas Unpret sai silti riistettyä pallon irti. Tämän jälkeen Kroxigor koitti noukkia palloa maasta, siinä epäonnistuen ja Unpret kaivoi taas sankarin saappaita esiin. Maaliviivan ja pelikentän laidan kulmassa sijainnut pallo oli Kroxigorin takana, mutta niin vain Unpret väisteli itsensä pienellä yrittämisellä pallon luo. Ylösnostaminen ei tiukassa paikassa enää onnistunut, vaan pallo vierähti sivurajasta ulos. Katsojat heittivät sen päädystä yli. Sieltä se heitettiin pitkälle kohti liskojen puolustusaluetta reunaviivaa viistäen, tuli alas, ja pomppasi ulos kentältä. Tällä kertaa yleisö heitti sen pitkässä kaaressa kohti vastakkaista liskojoukkueen kulmaa, jossa ei ollut lähimaillakaan ketään. Myös pelikellon aika alkoi olla lopussa.

fdas

Ottelun lopulla yleisö auttoi pallon väljemmille vesille

Ällistynyt Kroxigor tönäisi Unpretin yleisön joukkoon, mutta he kohtelivat sankariaan silkkihansikkain. Pientä nujakointia vielä nähtiin ympäri kenttää, mutta mitään dramaattista ei saatu aikaan eikä pallon luo ehtinyt kukaan. Ottelu päättyi siis 0-1 -voittoon Skitterersille.

Rangers kassaan kilahti taas 50 000 kultakolikkoa rahaa ja fanitkaan eivät repineet kausikorttejaan hienon show’n jälkeen. Ansiokkaasti taklauksissa auttanut Fou Speed valittiin ottelun tärkeimmäksi pelaajaksi. Syötössä onnistunut Thr puolestaan pääsi ottelun jälkeen ylimääräisiin harjoituksiin.


Varsinkin ottelun alkua leimasivat tuplakallot ja ykköset, joita nähtiin molemmin puolin. Liskot saivat kuitenkin örkkejä maahan ja iskuja panssareista läpi, kun örkit lähinnä tönivät vastustajaansa. Skinkkilauman läpijuoksun jälkeen ei maalia oikein saanut enää estettyä, joten avausmaali syntyi helpohkosti. Etukenttään päätynyt avauspotku ja onneton taklauspeli antoivat liskoille hyvät mahdollisuudet läpimurtoon, jonka käyttivät tehokkaasti hyväkseen.

Toisella jaksolla tasoitusmaali oli hyvinkin lähellä, mutta Kroxigorin intercept käänsi ottelun päälaelleen. Tällä jaksolla tuli hienoja onnistumisia varsinkin örkeiltä, vaikka rerollit tulikin käytettyä. Lopussa pelattiin vielä hienoja ja epätoivoisia kuvioita, joilla saatiin toinen maali estettyä ja yleisö hoitikin sitten loput. Olisihan se ollut hienoa kruunata komeaan ja pitkään heittoon ja vielä tasoitusmaaliin, mutta se olisi vaatinut vielä monta nopanheittoa. Toisella jaksolla peli oli enemmän örkkien käsissä, taklauksilla saatiin pelaajia nurin ja jokunen jopa taukotuvallekin. Vakavia vammoja ei saatu tehtyä, joten tähtipelaajapisteitä ei tullut MVP:n lisäksi kuin yksi syötöstä. Yksi enemmän kuin avauspelissä, ehkä ensi pelissä sitten jo casualty?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s