Figuja siihen ja tähän armeijaan, 7.10.2016


Koko potti

Koko potti

Chaos Marauders

Chaos Marauders

Olen tässä viikolla saanut muutaman figun myytyä eteenpäin, mutta kun tuossa kuvassa on 24 uutta figua, niin pakkasen puolelle taas mennään…

12 Keisarikunnan hilparimiestä lisää, kun nämä joskus saa maaleihin, niin sitten alkaa olla jo ihan pätevän kokoisia joukko-osastoja. Ihan ekana ei kuitenkaan ole listalla, kun Empirellä tuskin tulee pelattua.

2 Snotling-laumaa odottelemaan sitä hetkeä, kun taas innostun maalaamaan örkkejä. Örkkiarmeija on ehkä todennäköisemmin pöydälle päätyvä kuin Keisarikunta, mutta ei ihan ykköslistalla kuitenkaan. Snotlingit on siitä näppäriä, että yksi alustallinen on arvoltaan 100 pistettä, eli vähällä maalaamisella saa armeijaan rutkasti lisää pisteitä (yksi örkki maksaa varmaan muutaman hassun pisteen, goblin puolet siitä).

10 Chaos Marauderia sitten melko nopeasti jonoon, jos saan tuon Slaves of Darkness -porukan kunnolla työn alle Age of Sigmariin. Mikä en, kun tänään pohjamaalasin läjän kaaossotureita? Tosin pitäisi niitä kääpiöitä maalata Fabaan, uusi Blood Bowl -joukkue olisi kiva ja Lotriinkin olisi yhtä ja toista. Mutta Age of Sigmar on silti aika korkealla listalla, koska tällä hetkellä ainakin on tilanne se, että mikä vaan keskiviikko saa vastustajan. Ei tarvitse siis liikoja arpoja aikatauluja, kun tietää, että aina onnistuu. Jos vaan on itsellä aikaa.

40 euroa posteineen maksoin tästä läjästä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s