Kääpiövahvistuksia, 24.10.2016


Kääpiöitä

Kääpiöitä

Dwarf Warriors

Dwarf Warriors

Kääpiösoturit

Kääpiösoturit

Eilen illalla vetelin pensselillä viimeiset maalit paikoilleen ja liimasin kilvet, joten sain nämä neljä kääpiötaistelijaa vihdoinkin valmiiksi. Kaksi sarvikypäräistä ovat niitä vanhimpia muovisia kääpiöitä, toiset kaksi sitten niitä vähän tuoreempia. Edellinen omistaja on toiselle kääpiöistä muokannut kirveen tilalle hakun, jolla tulee vähän vaihtelua yksikköön.

Värien kanssa ei mitään ihmeellisempää, riemunkirjavaa ja sekalaista väripalettia, mihin olette jo tottuneet kääpiöitäni katsellessa. Vain punataustaiset kilvet pitävät joukon kasassa.

Alustojen kanssa ei mennytkään sitten ihan putkeen. Toistakymmentä vuotta sitten silloisen asuntoni pihalta kaapimani hiekka alkoi vedellä viimeisiään, joten hain nykyisen asuntoni pihasta uutta hiekkaa. En silloin vielä huomannut eroa, vaan vasta liimatessa. Tämä nykyinen hiekka on huomattavasti karkeampaa kuin entinen, eikä sovi ollenkaan niin hyvin alustoihin. Täytynee siis hankkia jostain vähän vähemmän karkeaa hiekkaa, koska tällä nykyhiekalla ei tule sen näiköistä alustaa, mitä haluan. Jos maalaisi eri tavalla, niin ehkä vielä menisi läpi, mutta vihreäksi maalattuna näyttää pöljältä – vihreiltä kiviltä siis.

Tutusti osa silmistä onnistui sinnepäin, osa sitten harittaaa miten sattuu. Hiukan alkoi väsyminen näiden kanssa painaa, ei jaksanut ihan kaikkia sotkuja siivota, varsinkin kun tuo alustakin meni vähän pipariksi. Noh, perusukkojahan nämä ovat, joten kun yleisilme on kuitenkin siisti, niin eivätköhän nämä palvele ihan hyvin siellä joukon jatkona. Sivuhuomiona vielä se, että kun sain nämä valmiiksi ja taas muutaman figun kaupaksi, niin tuo laskurikin alkaa näyttää kohta jo inhimilliseltä. Harmillisesti vaan tekisi mieli ostaa taas uusia figuja…

Seuraavassa kirjoitelmassa sitten varmaankin Age of Sigmar -juttua, pysykää kuulolla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s