Valmiita Kaaossotureita, 30.10.2016


Chaos Warriors

Chaos Warriors

Khornen soturit

Khornen soturit

Kolme Kaaossoturia

Kolme Kaaossoturia, Battle Masters, Warhammer, HeroQuest

Eilen sain viimeisteltyä ison nipun Kaaossotureita Age of Sigmaria varten, mutta vasta tänään sain otettua kuvat, kun valaistus oli edes jonkunlainen. Khornen sotilaat on totuttu näkemään kirkkaamman punaisessa, näistä tuli melkein vaaleanpunaisia, mutta kuitenkin mukavan metallinhohtoisia. Maalaus onnistui melko nopeasti, maalasin käytännössä nämä 20 figua kerralla aina yksi väri vuorollaan. Toki useamman värin vedin kahteen kertaan, kun pohjamaalauksessa tehty oikaisu aiheutti kiertotien. Maalasin siis kaikki figut punaisella automaalispraylla, jonka olen joskus hankkinut muita tarkoituksia varten. Ajattelin siitä tulevan hyvän pohjavärin khornelaisille, mutta maali olikin kiiltävää ja liukasta eikä ensimmäinen maalikerros peittänyt pohjaväriä kunnolla. Toinen kierros sitten pelasti tilannetta, mutta aikaa meni aika reilusti.

Pidättäydyin yksinkertaisuudessa, metallinpunaista ja mustaa, kirveenvarsiin ruskeaa ja vihreää ja metalliosat metallilla. Pääkallojen ja sarvien kanssa sitten vähän hifistelin enemmän, ajattelin että jotain yksityiskohtia voisi nostaa esiin ja tehdä ne sitten vähän paremmin. Nopeasti kuitenkin meni isokin joukko figuja. Lopuksi kuivaharjasin harmaalla kypäröitä ja viittoja, ovat oikein onnistuneen oloisia mielestäni.

Figut on liimattu uusille 32-millisille alustoille, jotka päätin maalata perinteisesti vihreällä ja liimata niihin päälle vielä perinteistä vihreää purua. Ei ihan sitä, mitä Age of Sigmar nyt on, mutta sopii noihin figuihin kivasti. Figuthan ovat siis sekoitus vanhoja GW:n Chaos Warrioreita, HeroQuestin Chaos Warrioreita ja Battle Masters -pelin Chaos Warrioreita. Kilpiä ei löytynyt kaikille, mutta ehkä näillä selvitään.

Aika tyytyväinen olo, kun sai 20 figua kerralla pois. Laskurikin tykkäsi tästä. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa Marrasmaalauksen maalausta, kunhan sieltä tulee ensimmäinen teema julki, sekä tiistainen Blood Bowl -ottelu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s