Pitkästä aikaa Uruk-Haita, 6.11.2016


Uruk-Hai with Pikes

Uruk-Hai with Pikes

Uruk-Hai

Uruk-Hai

Takaa

Takaa

Sotavasarassa pyörähti taas marraskuun tullen Marrasmaalaus käyntiin, johon tietenkin lähdin mukaan. Idea on siis, että etukäteen valitaan 4-6 kolmen figun settiä, joista sitten valitaan yksi aina kullekin viikolle. Joka viikko arvotaan teema, jonka mukaisesti sitten figuja pitäisi maalailla. Viikkoja on yhteensä neljä, joten ylimääräisillä seteillä saa hieman lisää vaihtoehtoja. Yksinkertainen pyrkimys on motivoida ihmisiä maalaamaan edes se 12 figua kuukaudessa ja ehkä hieman haastamaankin maalauksen kanssa.

Ensimmäisen viikon teema oli ”karu”, mikä sopi kuin nyrkki silmään uruk-hai -settini kanssa eikä oikeastaan mitenkään minkään muun setin kanssa. Tässä ei hirveästi tullut itseä haastettua, sen verran paljon urukkeja on tullut maalattua, että maalauskuviot ovat aika selkeät eikä liikaa väreillä koreilla. Nämä valmistuivat itse asiassa jo keskiviikkona, mutta kun olin loppuviikosta reissussa, niin vasta tänään sain kuvattua figut – keskiviikkona oli turhan pilvistä kunnon kuviin.

Aiemmin mulla ei näitä seiväskavereita ole ollutkaan, joten armeijani saa näistä mukavasti lisävoimaa ja vaihtelua. Näitä on vielä muutama lisää maalaamattomina, ehkäpä saan ne maalattua sitten Marrasmaalauksen jälkeen, kun en sen aikana varmaankaan ehdi.

Mutta nyt jäämme mielenkiinnolla odottamaan seuraavan viikon teemaa. Viikolla olisi tarkoitus pelata jälleen yksi Age of Sigmar -peli, mutta katsotaan kuinka käy.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s