Tämän viikon ostokset, 11.11.2016


img_7197

18 Kaaossoturia

img_7198

Viisi Kaaosritaria

img_7199

Neljä kaaosritaria

Sotavasarasta ostin itselleni kaaostaistelijoita Age of Sigmar -porukkaani. Oheiset 18 kaaossoturia ja 9 erilaista kaaosritaria kustansivat 40 euroa. Varsinkin ritarit tuli ostettua vähän sika säkissä, kun kuvat olivat huonoja. Sain nämä käsiini keskiviikkona. Kaaossoturit ovat enemmän tai vähemmän maaleissa, ne täytyy putsata tai ainakin pestä pölyt pois. Viisi kaaossoturia on vielä enemmän tai vähemmän osissa, neljä puolestaan on jo koottuja ja maalattu mielenkiintoisesti kokonaan hopealla värillä…

 

 

 

 

 

 

 

 

img_7194

6 Kaaosritaria

img_7195

Kolme Dragon Ogrea

img_7196

Sekalainen lajitelma petomiehiä sekä kaaosvelho

Keskiviikkoisen Age of Sigmar -pelin ohessa tein lisää figukauppoja. Yhdellä pelaajalla oli mukanaan erinäisiä kaaosfiguja, joista ohitin suurimman osan, mutta kun oli hyvännäköisiä kaaosritareita lisää, niin päätin ostaa ne. Samalla päätin ottaa lisävahvistuksiksi kolme Dragon Ogrea – mitä ne nyt sitten Age of Sigmarissa taas olivatkaan. Ne eivät ole Slaves to Darkness -osastoa, mutta Kaaosta kuitenkin. Sen lisäksi ostin muutaman petomiehen ja kaaosvelhon, jotka jo ostaessani tiesin myyväni eteenpäin kaverilleni. Kaiken kaikkiaan tämä poppoo kustansi 50 euroa.

Kaaosritareille sovin vaihtavani peisten tilalle käsiaseet toisen kaverin kanssa, joten ne eivät ihan tuossa iskussa pääse pelikentälle. Maaleja täytyy niistäkin poistaa, samoin kuin noista lohikäärmeogreista.

Kun näitä ostoksia hetken pyörittelin, niin päätin pistää nuo hopeiset ritarit myyntiin. Tätä kirjoittaessani niistä onkin tullut jo tiedusteluja, joten vain rahansiirtoa ja postitusta vailla on, että pääsen niistä eroon. Sen jälkeen ritareita on jäljellä 11, joista saa mukavan poppoon kasaan ja yksi taitaa jäädä vielä ylikin.

img_7200

Warbases-alustoja

Niin ikään keskiviikkona postilaatikkossa odotti Warbasesiin tekemäni tilaus, eli oheiset MDF-alustat. Halkaisija noilla on 32 milliä, eli juurikin se, mitä Age of Sigmarissa monet figut käyttävät. Noissa on suorat reunat ja ne ovat ehkä millin GW:n alustoja matalampia, mutta tuskinpa muuten menoa haittaavat. Nämä maksoivat posteineen 8,67 euroa, eli kolme pussillista, yhdessä pussissa 12 kappaletta, yhteensä 36. GW:n muovialustat maksavat 4 euroa 10 kappaletta, jos oikein muistan, eli hyvinkin kustannustehokkaita nämä ovat.

Siinäpä sitä taas ostoksia, onneksi osan noista saan myytyä eteenpäin, mutta toisaalta olen jo taas lupautunut ostamaan uuttakin, joten ihan täysin oikeaan suuntaan ei nuo oikean laidan laskurit pyöri. Tulee tiukka loppuvuosi, mikäli aion plussalle päätyä…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.