Uutisia Rautapihalta, 20.11.2016


Saruman & Grima

Saruman & Grima

Tässä viime viikon aikana Marrasmaalauksen ohessa päätin maalata pari nopeaa figua Lord of the Ringsiin, valkoinen Saruman ja musta Grima nyt eivät voi kovin monimutkaisia maalattavia olla… Noo, lähdin hakemaan Saruman Valkoiseen vähän Saruman Moniväristä, eikä toteutus oikein onnistunut. Kyllähän sieltä värejä vähän kuultaa ja pilkottaa sieltä täältä, mutta ei sillä tavalla kuin ajattelin. Valkoisesta tuli liian paakkuista ja värejä jäi näkyviin oikeastaan vain syvennyksiin. Kuivaharjauksella liikkelle lähtö ei ollut nähtävästi se fiksuin idea. Valkoinen sauvakin erottuu melko huonosti, olisi siihen pitänyt heittää joku hento väripesu kanssa, mutta alkuperäisessä visiossani se olisi erottunut muuten värikkäästä kaavusta.

Saruman

Saruman

Grima

Grima

Toteutus petti, joten näillä mennään. Ei näistä nyt siis ihan kelvottomia kuitenkaan tullut, pelipöydälle sopivat oikein hyvin. Molemmille tuli mielestäni myös aika onnistuneet silmät, ei mitään kierosilmäisyyttä tai poskisilmäisyyttä, vaan ihan järkevän näköiset silmät ja kohdistunut katsekin vielä.

Grimastakin pari sanaa, aika mustanpuhuva heppuhan tässä on kyseessä, harmaata turkiskaulusta olisi voinut vielä hieman vetää vaaleammaksi pienillä korostuksilla, mutta tehty mikä tehty. Tuo valkoinen liina kädessä toimii mielestäni hienosti, pienet kultaiset ja ruskeat yksityiskohdat tuovat hahmoa paremmin eloon kuin Sarumania. Kaavun alla olevan vaatteen (eli lähinnä hihat) olisi voinut vetää jollain toisella tummalla värillä, mutta edelleen tämä kelpaa mun pelipöydälleni.

Takakuva

Takakuva

Loppuun vielä kuva takaapäin, ei siellä mitään yllätyksiä ole. Alustat ovat perinteiset LotR-alustani, eli kauniin ruskeat. Hioahan näitä olisi voinut vielä vaikka kuinka, mutta nyt on vaan sellainen fiilis, että maalaamatonta figua vaan pois jaloista ja maalia pintaan. Tehdään niitä mestariteoksia sitten joku toinen kerta, kun on aikaa ja inspiraatiota. Ja kykyä.

Todettakoon, että tänään valmistuivat myös Marrasmaalauksen natsit, mutta niistä kirjoittelen ihan oman jutun toivon mukaan huomenna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s