Ms Temple, 26.11.2016


Crooked Dice Ms Temple

Crooked Dice Ms Temple

Marrasmaalauksessa oli siis neljä viikkoa ja neljä aihetta, minulla oli valmisteltuna neljä ryhmää ja jokeri. Viimeisen viikon aihe oli muutos/poikkeava tai jotain sinne päin. En oikein keksinyt, että miten se sopisi mitenkään viimeiseen ryhmääni (yögoblinit) tai jokeriini (tämä Neiti Temple tässä). Arvelin kuitenkin, että saan maalattua kyllä sekä jokerin että ryhmän, joten päätin maalata kaikki ja löytää aasinsillan teemaan jossain vaiheessa. Näin kävikin, aasinsilta rakentui night goblineihin, joten tämän neiti Templen kanssa sitten vain vähän hioin taitojani.

Figuhan on mielenkiintoinen, aseistamaton nainen, jolla on vaatteet päällä. Ei ihme, että oli alennuksessa kesällä eikä enää näytä olevan valikoimissakaan… Päätin tehdä hänestä ihan perussiviilin, eli ”tavalliset” vaatteet, mutta jotenkin näemmä tuo triadi puski alitajunnasta esiin. Punainen paita, keltainen takki ja siniset housut toimivat kivasti yhteen, varsinkin kun tuo keltainen on tuollainen vähemmän räikeä.

Neiti Temple

Neiti Temple

Koska kyseessä oli ihan yksittäinen figu, niin koitin keskittyä yksityiskohtiin hieman tavallista enemmän. Vähän enemmän maalikerroksia, vähän tummaa sinne, vähän vaalea tänne, mutta lopputulos näyttää kyllä niin kuvissa kuin luonnossakin aika tasaiselta… Siistiä maalausjälki joka tapauksessa oli, joten siihen voin olla tyytyväinen. Silmiäkin lähdin tälle vähän maalaamaan, niistä tuli ihan kohtuulliset, mutta suu ja muu naama sitten onkin vähän suttuisempi.

Crooked Dice näyttää tuottavan figunsa varsin puhtaina, ei natseista eikä tästä löytynyt mitään valujälkiä tai muutakaan kummempaa siivottavaa. Miellyttävää maalata, kun figu on yhdessä osassa ja pääsee saman tien maalaamaan.

Huomenna kirjoittelen sitten varmaan niistä goblineista, jos vain saan otettua jonkunmoiset kuvat. Templestäkin tuli otettua kännykällä nopeasti pari kuvaa, ei ihan niin kivoja kuin olisin toivonut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s