Hämähäkkejä ja velho, 3.12.2016


Spider Swarm

Spider Swarm

Marrasmaalauksen jälkeen näemmä taas mennyt rytmit ihan sekaisin. Tosin kaikkea muutakin ohjelmaa on ollut, mutta on näemmä unohtunut kirjoitella tänne maalatuista figuistakin. Tuo vieressä näkyvä hämähäkkilaumakin valmistui jo tiistaina, mutta on päässyt välttelemään julkaisua. Näiden kanssa tein niin, että maalasin kaikki eri värillä, mutta vedin kaikkiin kuitenkin saman washin. Ushbati Bone, Kislev Flesh, Bronzed Flesh, Averland Sunset ja joku ruskea väri saivat päällensä Ink Wash Fleshin (maalien nimet ulkomuistista ja varmaankin väärin). Sitten kaikille valkoiset leuat ja punaiset silmät. Aika sopusuhtainen, joskin hieman kalpeahko, hämähäkkilauma syntyi lopputuloksena. Siinä on taas yksi 100 pistettä vitoslaitoksen fantasiataisteluihin.

HeroQuestin velho uusissa kuteissa

HeroQuestin velho uusissa kuteissa

Toinen valmistunut tuotos näki päivänvalon tänään, vaikka toki jo eilen illalla oli kaikki valmista. HeroQuestin velho sai käteensä riimusauvan ja vyölleen riimumiekan. Lopuksi vielä 32-millinen pyöreä alusta ja vähän väriä pintaan: Chaos Sorcerer Lord Age of Sigmariin oli valmis. Tuota kaapua olisi voinut korostaa vielä enemmän vaaleammaksi, mutta taidot, aika ja kärsivällisyys loppuivat. Riimusauvakin epäonnistui melko lailla – tarkoitus oli saada aikaan ikään kuin hehkuvat riimut tuohon kepakkoon, mutta eipä se oikein onnistunut.

Chaos Sorcerer Lord

Chaos Sorcerer Lord

Pelikentällä tämä vähemmän Khornen väreissä patsasteleva velho kuitenkin pärjännee. Ensi kerralla tiedän sitten, että miten ei kannata maalata. Muuten figu on ihan ookoo, sarvet ovat jees, punaiset silmäaukot toimivat ja niin edelleen. Mutta kun keppi tietenkin kiinnittää huomion, niin lopputulos on mikä on. Joka tapauksessa tämän jälkeen on Slaves to Darkness -porukkaa oikeasti maaleissakin se 500 pistettä ja lisää on työn alla.

Reilun viikon päästä pitäisi muuten pelata taas Lord of the Ringsiä, siihen mennessä täytyisi saada susiratsastajia valmiiksi. Pari päivää sen jälkeen voisi taas kokeilla Age of Sigmaria, edellä mainittu 500 pisteen kokonaisuus olisi kiva olla silloin jo isompi. Työn alla on nyt sen verran monta figua, että saa nähdä tuleeko mistään valmista. Onneksi joulukuu on toistaiseksi mennyt ilman figuostoksia…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s