Vanhoja sääntökirjoja, 9.12.2016


Warhammer Fantasy Battle 4th Edition

Warhammer Fantasy Battle 4th Edition

Eilen posti toi ostokseni Facebookin Figukirppikseltä, eli kolme vanhaa sääntökirjaa Warhammer Fantasy Battleen, jottei Sigmarin aika ihan veisi mennessään.

Vasemmalla siis neljännen laitoksen sääntökirjat, joiden kanssa yhteensopivia osa vitoslaitoksen armeijakirjoista on, joten neljättäkin laitosta pääsisi periaatteessa pelaamaan. Sen verran on kuitenkin kuulemma lähellä vitoslaitosta, että taitaa jäädä kokeilematta. Keräilymielessä nämä siis tuli hankittua, viisi euroa per kirja maksoin.

Vampire Counts Army Book

Vampire Counts Armies Book

Samassa kaupassa tuli myös Vampire Counts -armeijakirja niin ikään viidellä eurolla. Tämä taitaakin olla kutoslaitokseen, eikä vitoseen, niin kuin aluksi luulin. Tuo fontti tuossa kannessa näyttää vitoslaitoksen tyyliseltä, mutta kutoslaitokseen tuo kirja taitaa kuulua. Olisiko jostain murrosvaiheesta tms? Vampyyrit ovat kuitenkin kova juttu, joten ei tämä nyt ihan hukkaostos ollut. Pitäisi varmaan joskus tehdä checklist kaikista kirjoista ja niiden versioista ynnä muusta sellaisesta, niin pystyisi sitten ehkä hieman rajoittamaan omaa ostoinnokkuutta.

Joulukuu on kuitenkin mennyt mukavasti, ei yhtään figua ole vielä ostettu ja isosta nipusta myytävää on jo sovittu, joten kunhan hiukan vielä saan tässä maalailtua, niin saattaa tuo laskurikin päästä lopulta plussalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s