Susiratsastajia, 22.12.2016


Susilauma ratsastajineen

Susilauma ratsastajineen

Lähikuva

Lähikuva

Susiratsastaja

Susiratsastaja

Warg

Warg

Tänään sain vihdoin alustatkin kuntoon ja muutenkin viimeisteltyä nämä jo melko pitkään työn alla olleet susiratsastajat, jotka ehtivät taisteluraporttiinkin tässä jo päätyä.

Kuvassa siis kuusi kappaletta susia, wargeja, sekä kullekin ratsastaja. Ratsastajan saa enemmän tai vähemmän näppärästi paikalleen ja irti ilman liimaa, jotenka susi voi jatkaa taistelua vielä senkin jälkeen, kun ratsastaja on ammuttu selästä. Kovin näppärästi ei vaan paikalleen mene eikä pysy, mutta ehkä kun tuosta vielä hieman rapsuttelen maalia pois kiinnityskohdasta, niin menevät mukavasti paikoilleen ja toivottavasti myös pysyvät.

Tuossa lähikuvassa näkyy, että sudet ovat ilman ratsastajia vähän pöhkön näköisiä, kun harjasta puuttuu pala ja selässä on reikä. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä näihin saa ratsastajan tilalle laitettua selkäpalan (katso viimeinen kuva). Ihan saumattomasti pala ei tietenkään mene paikoilleen, mutta tuskinpa tuota pelipöydällä pelatessa huomaa. Samoin kuin sitäkään, että liitoskohdan huomaa karvoituksessa melko helposti läheltä.

Ratsastajat ovat örkkejä, ja niitähän on vähän joka lähtöön Keski-Maassa. Maalasinkin näistä puolet vihreiksi ja puolet sitten enemmän ihmisen värisiksi, niin sulauvat sitten ehkä paremmin laumaan kuin laumaan.

Ratsastajilla on vaihteleva aseistus. Kahdella on jouset, kahdella on keihäs – toisella myös kilpi – ja kahdella miekka – toisella jälleen myös kilpi. Sinällään varsin hienoa, että kaikki ratsastajat ovat kuitenkin erilaisia, eli sen verran on ollut viitseliäisyyttä, että yhteen pakettiin on jaksettu tehdä kuusi erilaista ratsastajaa. Toki tämä ei ole LotR-tuotteissa lainkaan tuntematonta, vaikka figut ovatkin usein yhdessä osassa, niin asentoja tai aseistuksia löytyy yleensä useampia. Sudet kootaan kahdesta puolikkaasta, kumpiakin puolia on kaksi erilaista, joten neljä erilaista pystyy kokoamaan. Yhdestä paketista tulee siis väkisinkin tuplia, mutta ei se ratsujen kohdalla niin haittaa, varsinkaan kun ratsastajia on siis erilaisia.

Maalaus meni melko kivuttomasti, vetelin ruskeaa sprayta figujen päälle ja sen jälkeen sudet eivät oikein tarvinnetkaan muuta kuin muutaman kerroksen kuivaharjausta ja suun maalauksen. Ratsastajia sai maalata vähän enemmän, mutta nekin meni aika kivuttomasti. Toki ihan kaikkia yksityiskohtia en lähtenyt taaskaan poimimaan ja tuollainen rusehtava yleiskuva sopii hyvin tällaisille tiedusteluhenkisille ratsukoille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.