Uruk-Hai berserkit, 29.12.2016


Uruk-Hai berserkers

Uruk-Hai berserkers

Uruk-Hai

Uruk-Hai

Uruk-Hai berserkit

Uruk-Hai berserkit

Nämä valmistuivat jo myöhään jouluaattoiltana, mutta kuvattiin vasta seuraavana päivänä ja julkaistiin sitten Maalaushaasteen sivuilla. Ja kun itse olin sitten vielä siinä reissussa sen päälle, niin enpä saanut tännekään kummemmin tarinoitua.

Kyseessä siis kolme kappaletta Uruk-Hai berserkkejä GW:n LotR-linjastosta. En näihin lähtenyt tekemään mitään ihmeellistä, tuttu rusehtavan sävyinen kokonaisvaikutelma tummalla metallilla, millä olen uruk-haini tähänkin mennessä maalannut.

Voisi näihin ehkä hiukan jotain väriä hakea lisää, mutta ei näistä ole tarkoitus kuitenkaan tehdä mitään väriharmonisia taideteoksia, vaan kuvata todellisuutta realistisesti. Ymmärrätte varmaan. Figuista voisi tulla kauniimpia toisilla väreillä, mutta kun urukeilla nyt vaan sattuu olemaan ruskeat lannevaatteet ruskean ihonsa peittona, niin ruskeilta ne silloin näyttävät.

Se siitä. Nämä päässevät mukaan tositoimiin heti ensi kuussa, jos saadaan Tomin kanssa sovittua pelipäivä LotR-kampanjaamme. Kyllähän sinne kourallinen hurjia berserkkejä aina marssiriviin mahtuu – täytyyhän heidänkin jotenkin siirtyä taistelusta toiseen. Pienehkö idea mulla jo joukkojeni koostumuksesta on, mutta en ole pisteitä vielä lähtenyt laskemaan. Todettakoon nyt kuitenkin, että täytynee maalata muutamia jalkaisin kulkevia örkkejä ihan vain sen takia, että sudet ovat suosittuja kohteita taisteluissa…

Niitä ei kuitenkaan ole ihan vielä seuraavaksi luvassa, vaan vähän vihreämpiä örkkejä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s