Uudet vanhat örkit, 6.1.2017


Örkkejä

Örkkejä

Lupailin niitä valmiita figuja, ja tässähän ne. Nämä valmistuivat jo Uudenvuodenpäivänä, vaikka toki aloitettiin jo viime vuoden puolella, mutta kun Maalaushaasteessa julkaistiin vasta myöhään keskiviikkona, niin omaan blogiinikin sain ne vasta siis tänään.

Kolme vanhaa örkkiä, yksi tosi vanha ja kaksi melko vanhaa, kaikki muovia. Oikein vanhalla on tosin uudehko kilpi, mutta haitanneeko tuo. Samalla väriteemalla maalasin kuin vanhatkin, tuosta alemmasta kuvasta näkee värit vähän paremmin, kun tuli vaaleampi kuva. Oldhammer-tyyliä sieltä viime vuosituhannen lopulta, sitä mitä joten kuten osaan maalata.

Warhammer Fantasy Battle Plastic Orcs

Warhammer Fantasy Battle Plastic Orcs

Silmät ja hampaat onnistuivat aika hyvin, mutta miekankahvojen keltainen väri oli taas tuskainen suoritus. Ei tuo Coat d’Armsinkaan keltainen mitään peittävää ole, pitäisi varmaan ihan puhtaan valkoisen päälle vetää viimeisenä värinä keltaista muutama kerros, että tulisi sellaista, mitä haetaan, nyt tuli vähän sotkuista ja valjua.

Tätä myötä örkkiyksikön kokokin on komeasti tasan 20, tosin muusikko ja lipunkantaja vielä puuttuvat. Niille ei löydy valmiina figujakaan, joten ihan heti eivät taida liittyä joukkoihin. Näiden jälkeen maalauspöydällä onkin sitten ihan jotain muuta ennen kuin palaan taas LotR-figujen pariin loppukuusta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s