Viimeisimmät tuotokset, 19.1.2017


img_7301

Crooked Dice: Man from the Future – Or Prisoner Number 6?

Taas on viikko vierähtänyt ja on aika laittaa näytille viimeisimmän viikon tuotokset. Nämä tulevat nyt tällai isompina könttinä, kun Maalaushaasteeseen näitä maalaan. Siellä kuvat julkaistaan keskiviikkoisin ja toivomus on, että se olisi ensimmäinen paikka, jossa kuvia valmiista figuista laitetaan. Nämäkin valmistuivat pitkin viime viikon loppua ja alkuviikkoa siis.

img_7302

Crooked Dice: Man from the Future

Ensimmäisenä kuvissa Crooked Dice -firman mainio Man from the Future, joka on huomattavasti alkuperäisen Prisoner-sarjan päähenkilön näköinen. Maalasinpa hänelle rintamukseen tutun numeron 6 ihan tämän takia ja muutenkin jäljittelin maalauksessa samaa ulkoasua. Tämä on kyllä yksi parhaista maalauksistani, korostusten kanssa puuhastelin pitkään, tein nuo takinliepeen vaaleat korostukset ihan itse ja lopputuloksesta tuli varsin nätti. Siis omilla standardeillani. Silmät muuten maalasin valkoisen sijaan Bleached Bonella, niin nekään eivät hyppää niin pahasti silmille kuin valkoisina. Sainpa tämänkin yksittäisen figun pois laatikoista odottelemaan lakkausta ja vitriiniä. Kuvissa tuo otsa muuten näyttää keltaiselta, luonnossa ei.

img_7311

Gandalf the Grey

img_7310

Gandalf Harmaa

Seuraavaksi valmistui LotRiin Gandalf Harmaa. Tämä on Breaking of the Fellowship -laatikosta. Muut figut tästä laatikosta onkin sitten myyty, lahjoitettu tai annettu Maalaushaasteen osallistumismaksuksi. Jalan olevia Gandalfeja mulla ei ollutkaan ennestään kuin yksi, joka sekin on maalattu viitisentoista vuotta sitten, niin halusin vähän tuoreemman maalauksen, mikäli joskus pelikentällä tarvitaan. Lähdin vähän turhan vaaleanharmaasta liikkeelle, koska ei ollut tummempaakaan, jonka seurauksena hiusten ja kaavun erottaminen oli vähän hankalaa. Mutta keksin sitten korostaa kaavun valkoisen sijaan Bleached Bonella, jolloin eroa tuli varsin kivasti. Samalla kaapu näyttää siltä, että sitä on oikeasti käytetty ja se päällä on yövytty muutama yö Moriassa ja muualla.

img_7313

Chaos Marauders

Lopuksi vielä pari Kaaoksen kätyriä, metallisia Chaos Maraudereita. Nämä mulle tuli aikanaan irrallisina, joten päätin maalata nämä ensin ja katsoa kaikki värit ja muut systeemit paikoilleen. Näitä on vielä kahdeksan (komentajat mukaanlukien) odottamassa blistereissään, nekin maalauspöydälle ennen pitkää päätyvät. Jos ajatellaan pelillisesti, niin nyt alkaneeseen Age of Sigmar -liigaan (avausmatsin raportti tullee huomenna julki) nämä eivät ihan alkuun mahdu. 500 pisteen lista on täynnä eikä 1000 pisteen listan tämänhetkisiin suunnitelmiinkaan mahdu. Mutta 2000 pistettä vaatiikin sitten jokaisen mahdollisen taistelijan kentälle, joten sinne sitten viimeistään, vaikkeivät nämä pistearvoltaan kovin kummoisia olekaan.

img_7314

Kaaoksen kätyreitä

Nämä näyttivät alkuun työläiltä maalattavilta, mutta loppujen lopuksi ihoa ja mustaa on aika paljon eikä poimittavia yksityiskohtia kuitenkaan kovin paljoa. Aseet on toki julmetun kokoisia, mutta niinhän ne näillä GW:n figuilla aina ovat. Täytyy jatkossa hieman kesittyä enemmän tuohon alustan tekoon, näillä metallifiguilla ainakin jää rumasti sauma näkyviin, kun tuolla vihreällä purulla peitän alustan. Hiekka peittää mielestäni paremmin. Mutta muuten näissä ei sen ihmeempiä, sarvia koitin vähän hioa, mutta ei niistä oikein mallikappaleita tullut.

img_7315

Koko poppoo

Viimeisessä kuvassa sitten vielä koko sekalainen seurakunta. Kuvakulmat ja muut tietenkin vähän sotkevat, mutta kun Gandalfin miekkaan vertaa noita metallisia piikkipalloja, niin kyllä ne aika paljon varmasti painavat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.