Figuja Age of Sigmariin, 14.2.2017


img_7342

Komentoryhmä sekä yksi rivimies

Tässä vihdoin näitä lupaamiani maalattuja figuja. Neljä kaaossoturia alati kasvavaan Slaves to Darkness -porukkaani. Tällä kertaa valmistui yksi komentoryhmä sekä yksi rivimies. Komentoryhmän tarvitsin viime viikon peliä varten ja yhden rivimiehen maalasin siinä mukana muuten vain.

Sain vihdoin keksittyä sopivan kuvan lippuihinkin. Koska kaikilla sotureilla on tuo vasen hanska musta, niin keksin nimeksi Army of the Black Fist. Logo lippuun onkin sitten apinoitu WH40K-maailmasta, Crimson Fisteillä on tuollainen logo. Ja on jollain toisellakin jaostolla, mutta ei harmaalla viivalla mustalla pohjalla.

img_7347

Icon Bearer

Tuli siitä ihan kelvollinen, sellainen minkä tuollainen kaaossoturi hanskat kädessä saa lippuun väkästeltyä. Komentajalla on tutusti kultainen kypärä ja torvensoittajalle askartelin jälleen greenstuffista torven, tällä kertaa vähän pienemmän, niin ei näytä niin hölmöltä. Muuten näissä ei mitään ihmeellistä, mitä nyt kaiken sai maalata kahteen-kolmeen kertaan, kun pohjamaali hylki pensselöityä maalia. Hämmentävästi tämä tapahtui vain näillä figuilla eikä muilla samalla kertaa pohjamaalatuilla figuilla. Lienee kuitenkin parasta jättää automaalit autoille ja ostaa figumaalia. Ja maalata silloin, kun ulkona on hyvät olosuhteet.

Näitä on tulossa vielä lisää sen verran, että saan täydet kymmenen valmiiksi. Peliä varten en kuitenkaan tarvinnut kuin yhden komentoryhmän, niin päätin ne maalata ensin alta pikapikaa pois. Täytyy vielä niihin kahteen muuhun komentoryhmään maalata lipunkantajille tuo logo, niin sitten olen tyytyväinen.

img_7343

Chaos Warriors, Slaves to Darkness

img_7351

Thundescorn Dragon Ogors

Dragon Ogres

Dragon Ogres

Lisäksi sain vihdoin valmiiksi jo viime vuonna aloittamani Dragon Ogret. Nämä ovat jo pari kertaa olleet keskeneräisinä pelikentillä, pohjamaalit olin onneksi saanut piiloon, niin näyttivät edes maalatuilta. Niistä tuli aika nättejä, vaikka olisikin tehnyt mieli panostaa vielä enemmän. Mutta ei vaan taidot ja kärsivällisyys riitä. Alustoihin käytin taas sitä Agrellan Badlandia, tällä kertaa vähän reilumman kerroksen ja kun alusta on lautasen kokoinen, niin sitä myös meni aika reilusti. Lopputulokseen olen aika tyytyväinen, en laittanut tällä kertaa washia ollenkaan, vain kuivaharjaus ensin Tanned Fleshillä sekä sen jälkeen vielä hennosti Usbhati Bonella. Alustan reunat on maalattu mulle uudelle maalilla eli harmaalla Mechanicus Standard Greylla. Oikein pätevän näköinen maali. Näin tällä kertaa, loppuviikosta sitten taas uusia figuja maaleissa, pelejä ei tälle viikolle muiden kiireiden keskelle osu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.