Sericassa sattui ja tapahtui


Kirjoittamani (puolueellinen?) yhteenveto Serican tapahtumista.


 

Warp-myrsky Fenris oli herättänyt suurta huomiota ympäri tunnettua galaksia, keisarillisen käskyn voimalla Sericaan oli lähetetty keisarilliseen kaartiin kuuluva Zelicus Ykkösen puolustusvoimien toinen itsenäinen osasto (Zelicus Prime Planetary Defence Force 2nd Detachment) johdossaan luutnantti Septimus tukenaan komissaari Compactus sekä Maailmanlopun Enkelit (Angels of Apocalypse) –avaruusjalkaväkiosasto sekä tutkimaan että puolustamaan tuota kysymyksiä herättävää warp-myrskyä. Paikalla parveili myös tunnistamaton Eldar-laivue Diem Warathin komennossa, kun paikalle saapui kauhua herättäen Dark Eldar –osasto, Tanssivan Terän Heimo (Kabal of the Dancing Blade) pelätyn Koc Hissin johdolla.

Keisarikunnan puolustajat ryhmittivät joukkonsa Serica Cityn sisääntuloreittien varrelle, kaarti otti alueekseen läntisen metsäalueen kun taas avaruusjalkaväki sijoitti joukkonsa itäisille karuille kukkuloille. Lähes samanaikaisesti Eldar-joukot jalkautuivat idässä ja Dark Eldar-joukot lännessä. Kaarti pystyi raivokkaan taistelun jälkeen torjuntavoittoon Dark Eldarista, kun taas Eldar-joukkio tuli Avaruusjalkaväen läpi ilman suurempia vaikeuksia. Tässä kohtaa tapahtui useita strategisia liikkeitä, torjuntavoittoon kyennyt kaarti mobilisoitui nopeasti kohti kaupunkia ja sitä lähestyvää Eldar-joukkoa tarkoituksenaan pysäyttää se ennen kaupungin rajaa. Toisaalla Dark Eldar –joukot järjestyivät uudelleen ja hyökkäsivät yö turvanaan sekaannuksissa olleiden Avaruusjalkaväen taistelijoiden kimppuun Suuressa risteyksessä.

Avaruusjalkaväki nujerrettiin jälleen, heistä ei ollut yön pimeydessä vastusta Dark Eldarille, joka suuntasi nopeasti kulkunsa jälleen kohti kaupunkia. Heitä vastaan tuli kuitenkin kaupungin rajoilta nopeasti perääntyvä Kaartin osasto, joka oli siis epäonnistunut yrityksessään pysäyttää Eldar-hyökkäys. Nämä kaksi taistelivatkin rajun taistelun, joka oli lajissaan äärimmäisen verinen, eeppinen ja tasainen. Paikalleen lukkiutunut tilanne laukesi vasta Kaartin vetäydyttyä, syy tähän oli tässä vaiheessa vielä epäselvä.

Dark Eldar lähti nopeaan rynnäkköön kohti Serica Cityä, jonka rajoille Eldar-joukot olivat linnoittautuneet. Rynnäkkö vaati veronsa, mutta siitä huolimatta Dark Eldar onnistui tunkeutumaan puolustuslinjojen läpi kaupunkiin. Toisaalla Keisarillinen Kaarti ja Avaruusjalkaväki ajatuivat ennen näkemättömiin erimielisyyksiin, joka johti lopulta Avaruusjalkaväen väijytykseen, kohteena siis Keisarillinen Kaarti. Erimielisyyksiä aiheutti kenties planeetalle Kaartin pyynnöstä määrätty Tuho (Exterminatus), joskaan varmuutta asiaan ei saatu.

Tieto Tuhosta kantautui myös Eldareiden tietoon, molemmat joukot siirtyivät nopeasti pois kiertoradalle turvaan odottamaan Tuhoa. Samoin tekivät niin Keisarillinen Kaarti kuin Avaruusjalkaväkikin. Lopputuloksena siis kukaan paikalla olleista joukoista ei kyennyt muodostamaan valta-asemaa planeetalle kyetäkseen rauhassa tutkimaan warp-myrskyä, joskin Eldar olivat kieltämättä kaikista lähimpänä.

Kaikesta huolimatta lopullista selvyyttä asiaan ei saatu, Tuho-huhu teki kaiketi tehtävänsä ja sen toimeenpano kaiketi lykättiin toistaiseksi. On siis oletettavaa, että Serica joutuu vielä taistelutantereeksi, ellei Tuhoa laiteta toimeksi. Fenris on kuitenkin hyvin tärkeä kohde kaikille osapuolille, joten sen tuhoaminen lienee viimeinen vaihtoehto. Vain tulevat vuosisadat näyttävät meille miten käy.


Tässä oma Dark Eldar -armeijalistani


 

Kabal of the Dancing Blade

 

Compulsory HQ & Troops (Total 279 points):

 

Dracon Koc Hiss – Army Commander

Dracon 35
– Poisoned Blades 5
– Splinter Pistol 1
– Shadow Field 25
– Combat Drugs 20
86

Raider Squad #1 – Retinue of Koc Hiss

Warrior x 9 72
Sybarite 6
– Trophy Rack 5
– Agoniser 20
– Combat Drugs 25
Raider 55
– Scythes 10
193

 

Optional Choices:

 

Haemonculus – Phaal Bad Thin – First Officer

Haemonculus 25
– Destructor 15
– Scissorhands 5
45

Grotesques – Retinue of Phaal Bad Thin

Grotesque x 9 135
135

 

Wyches

Wych x 10 120
– Shredder 10
Succubus 8
– Agoniser 20
Raider 55
– Disintegrator 5
213

 

Reaver Jetbike Squad #1

Reaver x 4 100
– Blaster 10
– Shredder 15
Succubus 16
– Crucible of Malediction 20
161

 

Reaver Jetbike Squad #2

Reaver x 4 100
– Blaster 10
– Shredder 15
Succubus 16
141

 

Raider Squad #2

Warrior x 10 80
Sybarite 6
– Agoniser 20
Raider 55
– Disintegrator 5
166

 

Warrior Squad #1

Warrior x 17 136
– Splinter Cannon x 2 20
– Blaster x 2 10
Sybarite 6
– Gruesome Talismans 2
– Trophy Rack 5
– Haywire Grenades 4
183

 

Warrior Squad #2

Warrior x 10 80
– Dark Lance x 2 20
100

 

Warrior Squad #3

Warrior x 10 80
– Dark Lance x 2 20
100

 

Scourges

Scourge x 9 144
– Splinter Cannon x 4 80
– Sybarite 6
230

 

Ravager

Ravager 105
– Disintegrator x 2 10
– Scythes 10
125