Guards of Morr


Guards of Morr on Death Guard -legioonasta aikoinaan irtaantunut osasto, jota tällä hetkellä komentaa Lord of Contagion Festasmus Pussslime. Guards of Morr oli yksi ensimmäisiä ryhmiä, joka siirsi lojaliteettinsä Keisarilta Nurglelle, he tekivät sen ennen Mortarionia ja muita. Osittain tästä syystä he edelleen käyttävät valkoisia voimahaarniskoita, joskaan ne eivät ole aivan puhtaita. Nurglen vaikutus näkyy kuitenkin vihreinä yksityiskohtina haarniskassa ja kaikenlaisena homeena ja sammaleena, onhan Nurgle kuitenkin kaiken elävän jumala.

Guards of Morrin taistelijoiden nimistä ei ole lopullista varmuutta. Vaikuttaa siltä, että viestinnässä he käyttävät toisistaan kutsumanimiä, ne saattavat olla lempinimiä, kutsumanimiä, haukkumanimiä tai nimiä, joilla heidän vastustajansa heitä kutsuvat. Ei ole siis poikkeuksellista, että jonkun nimi vaihtuu taistelun välillä tai että eri taisteluissa eri taistelijoilla on sama kutsumanimi. On epäselvää, millä perusteella he kutsumanimiä vaihtavat ja miten he itse pysyvät kärryillä siitä, kuka kukin on, mutta järjestelmä tuntuu kuitenkin toimivan. Tähän raporttiin heidän nimensä on käännetty yleisesti ymmärrettyyn kansan-Englannin kieleen.

Tempus on valikoitunut ryhmittymän kohteeksi siellä tapahtuneen virusasetehtaan räjähdyksen vuoksi, Guards of Morr on tullut etsimään, tutkimaan ja kokeilemaan mahdollisia uusia tauteja ja taudinaiheuttajia ja siinä ohella edesauttavat elämän suurta kiertokulkua isä-Nurglen viitoittamalla tiellä.

Pienempiin operaatioihin erikoistunut Pustus Thraxin johtama Kill Team -yksikkö on myös Festasmus Pussslimen komennossa. Se taistelee välillä itsenäisesti, välillä osana suurempaa yksikköä.