Hydra ja muureja, 7.5.2020


War Hydra

Wound Dice Holders

Tässä ensi alkuun muutama kuva viime viikolla valmistuneesta War Hydrasta. Nokkelimmat huomaavatkin heti, että kyseessä on vahvistus Anvilgard-armeijaani. Kyseinen petohan esiintyi jo muutaman kerran viime vuonna osittain maalattuna Firestorm-kampanjassamme Rinoksen joukoissa eikä punamusta-väritys keltaisella höysteellä jätä epäilyksiä anvilgardilaisesta alkuperästä.

Piikkejä riittää

Punainen hydra

Maalauksellisesti tässä ei ole kaiketi mitään kovin kummallista. Ruho on Contras-maalia punaisen pohjan päälle ja muut osat sitten oikeastaan pariin kertaan kuivaharjattuja pohjavärin päälle. Piikeistä tuli oikein hienot mielestäni ja mustat ”kilpiosat” tuovat kivasti eloa figuun. Henkilökunta on kutakuinkin samalla ajatuksella maalattu, ei mitään kummallista, kontrasteja ja kuivaharjausta.

Figu oli alunperin jo koottu ja liimattu neliöalustalla, kun sen ostin. Alustalla oli kaikenlaista ranganpätkää ja muuta tukemassa otusta pystyssä. Peitin niitä parhaani mukaan kitillä, jonka maalasin punaiseksi ja sitten tuota GW:n maastomaalia siihen päälle. Tuli mukavasti vähän enemmän muotoja muuten tasaiseen alustaan. Samalla tekniikalla ”häivytin” vahinkonoppien kolotkin.

Sigmarite mausoleum walls

Aidan- ja muurinpätkiä

Lopuksi vielä pari kuvaa muurinpätkistä, jotka ovat tutusta Sigmarite Mausoleum -paketista. Vihertävän mustaa kiveä, kalloja, metallipiikkejä, vähän ruusuja ja punertavaa laavaa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.